?

Log in

No account? Create an account
 
 
01 October 2009 @ 05:46 pm
Olen jopa elossa vielä  

Luulisi lukion jo tappaneen, mutta ei.
Sen sijaan kirjoittanut en tänne ole, koska: 1.Lähiaikoina, siksi, että olen lukenut kokeisiin kuin hullu 2. Aina, kun olen aikonut kirjoittaa se on jotenkin jäänyt. Ehkä juuri siksi olen ollut koko lukion alun niin sekaisin, en ole kertaakaan järjestänyt ajatuksiani järjelliseen (kohtuuden rajoissa tietenkin xD ) muotoon.

MUTTA lukio alkaa vihdoin tuntua minun paikaltani. Ensimmäinen koeviikko takana (!!!!!!!!!!) ja minusta alkaa tuntua, että tähänhän voisi vaikka tottua. Aluksi se tuntui niin mahdottomalta, kaikkea oli liikaa ja liian nopeassa ja sekavassa järjestyksessä. Nyt, ei se ole muuttunut mihinkään, mutta siihen on tottunut >D Ja seuraavan jakson kirjojen selailu tuntuu mielenkiintoiselta, ei enää pelottavalta.

Hmm, oikeastaan, kannattaa unohtaa tuo alun puhe järjellisestä muodosta, oikeasti tämähän on ollut paikka jossa saan FANITTAA!!! Mutta... Mitä mulla olisi? Tuntuu, että olen ihan vieraantunut J-rockistakin jajajaj ;______; En osaa enää kirjoittaa. Tai ainakin ficut tuottavat vaikeuksia. Nehän on oikeita ihmisiä... Ei se mua ennen niin paljon häirinnyt... Äh! ketä muka huijaan, ainahan mulla on jokin fanityttöily menossa!
 Lähiaikojen Ihanimmat:
(~Koeviikko on OHI!)
~Eddie Redmayne siinä ykköseltä tulleessa Tessin tarinassa. Siis ... ... ... Sanaton ei riitä kuvailemaan sitä kuinka sanaton olen. Olen katsonut samasta kirjasta tehdyn vanhemman elokuvan aikaisemminkin (haluan muuten lukea sen, vaikka en kaikesta juonessa pidäkään. Varsinkin Tess välillä ärsyttää...), joten tiesin juonen ja pystyin koko ajan keskittymään vain siihen, kuinka upea näyttelijä Eddie Redmayne on (ulkonäöllä ei ole asian kanssa mitään tekemistä...). Hän näyttelee silmillään niin paljon enemmän, kuin monet muut näyttelijät ja jostain syystä se ääni lumoaa minut joka kerta.
~Mulla on ensi jaksossa englantia! Pääsen ihmistenilmoille ruotsin aivoja sulattavasta ilmapiiristä! Olen muuten miettinyt, että pitäisikö ruveta kirjoittamaan englanniksi? Jos ei tänne, niin jotain omia juttuja, haluaisin käyttää kieltä jotenkin... Mutta tykkään suomestakin niin paljon! Toivottavasti muuten ne ranskan kurssit järjestetään...
~Fakta, että kirjoitan tätä merkintää omalla koneellani, jonka sain isältä syntymäpäivälahjaksi. Ja, että minulla on korvissa ihanat korunmentävät reiät~ Vihdoinkin!
~Huomenna on taksvärkkipäivä eli ohjelmassa aamupäivällä mahdollisimman ahkeraa talonsiivousta ja iltapäivällä elokuva, toivottavasti jäätelön kera. Milk-elokuvan ostaminen himottaisi kamalasti, mutta se on vielä niin kallis... Jaksanko odottaa? Ehkä katselen vain omaa kokoelmaani. Mmm, Kirjava huntu, saanpahan kuolata Edward Nortonia~ Tai Pingviinien matka, jonka sain synttärilahjaksi(~<3 Kiitos~). Tai, parhaassa tapauksessa molemmat! 


Nyt aion syventyä johonkin kevyeen kaiken sen koulukirjojen lukemisen päälle: Viime viikolla ostamaani Demiin (en toki ostanut sitä siksi, että se on minusta vain visuaalisesti älyttömän kaunis lehti... On siinä Olavi Uusivirran kolumnikin!) ja Nanan viimeiseen extralukuun, jonka säästin koeviikon jälkeiseen vapauden tunteeseen. Suklaan kanssa! (Hyvän ja vähemmän hyvän xD) 
 

 
 
Current Mood: excitedexcited
Current Music: Sum 41 - With Me
 
 
 
natsumegu: Ayumi//grey~warmthnatsumegu on October 5th, 2009 04:43 pm (UTC)
:D Miten sulla koulu sujuu?

Musta tuntuu että olen ihan pudonnut J-rock kärryiltä. Crewssäkin tapahtuu koko ajan jotain ja mä oon aina jälkijunassa xD Tai vasta asemalla.

Mäkin haluun oppia tekemään tuommoisen jännän sydämen ^-^
Miss Rii, wonderchild.: kagrra//demonsblindcottonlove on October 5th, 2009 05:10 pm (UTC)
jajhsajsajsa päin peppua menee ja lujaa. Yliopistossa vauhti on hurja: oon ollu nyt kuukauden ja pari päivää ja nyt mulla pitäis olla molemmat kanat sekä perusfraasisto kohillaan 8) Aika hullua joo. Mutta, kampus on kaunis, ihmiset hauskoja ja ruoka hyvää, niin ehkä tästä vielä tutkinto tehdään!

No, etit toiset kärryt sit mihin kiivetä kyytiin :D Elämänvaiheita tulee ja menee, ei siitä kannata ottaa stressiä. (ja jos inspistä kaipaat ni alota vaikka Youtubessa Alice Ninen Sleepwalker-videolla, pisti ainakin mun sydämen menemään dokidoki ja lujaa~)

Hiyo! Siispä näin: &*hearts*; otat tosta vaan pois nuo *'t niin syntyy ♥ ^_^