?

Log in

No account? Create an account
 
 
01 November 2009 @ 06:35 pm
Taidemuseoissa  

Olin torstaina Helsingissä! Oli aika jännää olla pois koulusta, kun en ole missannut vielä yhtäkään tuntia koko lukion aikana (vaikka todistuksessa onkin poissaolo historian kohdalla...mur).

Oli siellä kivaa! Salakuunneltiin opettajien juoruamista menomatkalla ja tulomatkalla olin ehkä vähän liian väsynyt. Toivottavasti Liisa ei ihan täyskahjoksi minua luule, vaikka nauroinkin "lapsivaara"-merkkiä hysteerisesti puolet matkasta. Kouluretkeksi tosi mukavaa, käytiin Espoossa modernin taiteen näyttelyssä, jossa oli Tapio Wirkkalan muotoilua esillä ja se oli oikeastaan melkein hienompi, kuin Picasso-näyttely Ateneumissa. Emmassa oli Wirkkalan lisäksi myös todella hienoja suomalaisten nykytaiteilijoiden teoksia joita ohittelinkin aika hurmioituneena. Osa töistä oli todella säväyttäviä, Wirkkalan työt tietenkin olivat tosi kauniita, mutta esimerkiksi työ, jossa oli monta valokuvaa tuolilla istuvasta pojasta oli yksi lemppareistani. Emmassa oli myös museo, josta pidin erityisesti. Vanhoja leluja ja eri kulttuurien esineistöä.

Picasso oli lievä pettymys. Olin odottanut, että maalaukset olisivat sävähdyttävämpiä aidon kokoisina ja olivathan ne hienoja. Ehkä minä en vain ymmärrä sitä hienoutta minkä ne kaikki snobbailevat kaupunkilaiset näkivät (joskus kuulosti aika opettelluilta ne niiden ihmisten korulauseet). Me vain käänneltiin päitämme Liisan kanssa ja yritettiin ymmärtää. Hienoja ne oli, mutta vähän liian vaikeita minulle. Saanpahan sanoa, että olen nähnyt aitoja Picassoja livenä! 


Möy, yritin asentaa Sims2 tietokoneelleni, mutta se ei toimi. Mulla on liian uusi käyttöjärjestelmä D:

 
 
Current Mood: disappointeddisappointed
Current Music: Talent Suomi
 
 
 
Weird person.  Kinda mix of everything.: Jin/laughing~hyperpuffy on November 2nd, 2009 03:49 pm (UTC)
MINNA!!!! SIIS niin! totottkvvklfbl tota!

Keiichiro! tai se! pv ! siihen kivaan kappaleeseen!! okei on sellanen pv ku on mutta ny se on kappaleena! O___O selkeetä :DD ja kun se on <33 mii likes (eka kappaleeni jonka muistan newsiltä ku rii laitto newsinsä pyörii xDD)

http://www.youtube.com/watch?v=OouiyqIUXI8&feature=player_embedded

fangirling xDD
natsumegu: Eddie Redmaynenatsumegu on November 3rd, 2009 07:13 pm (UTC)
Keiichiro on kyllä ihana mut... Toi kappale ei jotenkin iske. Liian... NEWS...? Musta niitten melkein kaikissa kappaleissa on jotain samaa mikä ei säväytä mua.. Sori~
Camicafirize on November 2nd, 2009 04:05 pm (UTC)
Isä koittaa saada mutkin kattomaan sen Picasson... Mut en tiiä oonko menossa missään vaiheessa. :3

Tää on just tätä nyt: osalla liian uusi käyttöjärjestelmä Sims2:seen, osalla liian vanha Sims3:seen xD
natsumegu: Eddie Redmaynenatsumegu on November 3rd, 2009 07:17 pm (UTC)
Kyllä kantsii kattoo, on se hieno! On se sen verran harvinaista saada Suomeen jotain noin arvokkaita töitä esille. Mut mä en vaan oikein oo Picassofani, saapahan sanoa nähneensä niinkin kuuluisan taiteilijan töitä ja olla kuin suurempikin taiteentuntija xDD
Camicafirize on November 6th, 2009 12:52 pm (UTC)
xDD sehän siinä onkin tärkeintä, hei~ ;DD
Miss Rii, a dancing monkey: text//that's itelffingqueen on November 9th, 2009 11:31 am (UTC)
LOL kai munkin sit tarvii mennä Picassoon, kun kaikki muutkin on jo kerenneet :'D Kiasmaankin tarttis joutaa, en ole aikoihin käynyt.